Agenturare nave

Activitatea noastra de agenturare in Portul Constanta a inceput in urma cu mai bine de 15 ani, odata cu infiintarea primei companii din SEA CONTAINER GROUP.

Pentru a va oferi cele mai competitive servicii de agenturare, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti dedicati care au acumulat in toti acesti ani expertiza necesara pentru a gasi solutii eficiente si rapide tuturor solicitarilor dumneavoastra. Agentii nostri sunt instruiti sa ofere servicii de agenturare pentru orice tip de nava si sa asigure o comunicare prompta, clara si eficienta cu reprezentantii navelor care acosteaza in Portul Constanta.

Din momentul in care ne alegeti si ne desemnati sa va reprezentam ca agent de nava in Portul Constanta, va putem asista 24/24, 7 zile pe saptamana cu urmatoarele tipuri de servicii:

  • Asistenta comandantului si echipajului navei;
  • Schimbarea echipajului: asistenta la repatrierea/imbarcarea echipajului, rezervari la hotel, preluare si transport la/de la aeroport/ nava, formalitati vamale, formalitati de imbarcare/debatcare, etc;
  • Asistenta medicala a echipajului: sprijin in furnizarea de servicii medicale adecvate membrilor de echipaj atunci cand sunt solicitate;
  • Asistenta in obtinerea de permise si licente: acostare, formalitati vamale, de frontiera, libera practica, etc. Efectuarea formalitatilor de plecare si organizarea plecarii navei.
  • Furnizarea de combustibil si apa: va oferim preturi competitive ale furnizorilor de carburanti, lubrifianti, apa etc.
  • Aprovizionarea navei cu provizii necesare prin intermediul retelei de furnizori de produse alimentare si industriale etc.
  • Asistenta si organizarea reparatiilor echipamentelor de la bordul navei inclusiv intermedierea formalitatilor vamale pentru livrarea pieselor de schimb la nava;
  • Elaborarea si transmiterea de rapoarte zilnice privind situatia navelor aflate sub agenturare;
  • Rapoarte zilnice privind situatia navelor operate.

Echipa bine pregatita, experienta acumulata in toti acesti ani, relatiile stabile pe care ni le-am creat cu autoritatile si furnizorii ne recomanda drept partenerul dumneavoastra de incredere atunci cand aveti nevoie de agent de nave in Portul Constanta.

Scopul nostru principal este sa va oferim servicii de calitate.

Pentru mai multe detalii privind serviciul de agenturare si oferte de pret, nu ezitati sa ne contactati.

Stiri / Info

ANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLIC SC SEA CONTAINER SERVICES S.R.L. cu sediul în municipiul Constanta, Incinta Port, Lotul [...]