Transport rutier si feroviar

Ne bazam pe parteneriate cu renumite companii de transport rutier, feroviar si fluvial, putand astfel sa raspundem cerintelor clientilor nostri pentru organizarea transpontului atat pe teritoriul Romaniei cat si la nivel international.

TRANSPORT RUTIER

In functie de cerintele clientilor, putem furniza atat solutii de transport rutier containerizat cat si transport rutier conventional (camion cu prelata).

Organizam transportul rutier containerizat pentru orice destinatie din Romania din/catre Portul Constanta.

Transportul marfurlor in camion cu prelata reprezinta cea mai frecventa modalitate de transport pe cale terestra. Transferul marfurilor din container in camion cu prelata si livrarea acestora la destinatia specificata reprezinta unul din avantajele pe care le ofera SEA CONTAINER GROUP prin terminalul sau logistic. Reteaua de parteneri de transport cu care lucram ne asigura preturi corecte si livarea prompta si sigura a marfurile clientilor nostri.

Oferim, la cerere si solutii de transport tip grupaj spre si dinspre orice destinatie nationala sau international (Europa).

TRANSPORT FEROVIAR

Transportul feroviar este un tip de transport sigur, economic si prietenos cu mediul. Stim ca transportul feroviar este mai avantajos pentru unele categorii de marfa, de aceea ne angajam sa intermediem pentru clientii nostri transportul marfurilor pe cale ferata in conditiile specificate de acestia.

TRANSPORT FLUVIAL

Printre serviciile de transport pe care le putem furniza, se numara si transportul fluvial, pe barja. La cererea clientilor, putem organiza transportul marfurilor (containerizate sau vrac) pe Dunare pe diferite destinatii.

Pentru oferte de pret pentru servicii de transport rutierm feroviar sau fluvial, nu ezitati sa ne contactati.

Stiri / Info

ANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLIC SC SEA CONTAINER SERVICES S.R.L. cu sediul în municipiul Constanta, Incinta Port, Lotul [...]