Despre Sea Container Group

Sea Container Group, este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de servicii logistice din portul Constanța. Fondat în anul 1998, prima companie a fost Sea Container Services, specializată ca agent maritim. 21 de ani mai târziu, Sea Container Group, devine un furnizor esențial de servicii logistice, având sub umbrela sa patru firme pregătite să le ofere clienților săi servicii complete, personalizate, conform necesităților și cerințelor.

Sea Container Group își desfășoară activitatea în Portul Constanța și Constanța Sud Agigea, alături de birourile operaționale din Aeroportul Internațional Henri Coandă. Infrastructura și poziționarea strategică, ne permite accesul direct la danele 119 și 120, alături de accesul la transportul rutier și feroviar.

Echipa Sea Container Group este caracterizată de experiența din domeniu, recomandată de standardele internaționale pentru oferirea serviciilor de calitate, garantate de obținerea certificării ISO:2015 în anul 2019 (recertificare în 2021) acordată de Bureau Veritas.

Companiile din cadrul grupului, dețin și certificarea AEO (Operator Economic Autorizat), aducând o serie de beneficii clienților grupului:

  • Facilitarea procedurilor vamale și simplificarea în statele membre ale Uniunii Europene – facilități privind plata TVA în vamă
  • Îmbunătățirea în managementul stocurilor

Companiile ce fac parte din Sea Container Group, sunt următoarele:

  • Sea Container Services – operator portuar, ce oferă servicii de depozitare, manipulare și livrare, cântărire containere, încărcare și descărcare a navelor vrac și containerizate
  • F&J Container Services – expeditor internațional de mărfuri
  • Air&Sea Container Services – expeditor internațional de mărfuri
  • Container Clearance Services – comisionar vamal în Portul Constanța și Constanța Sud Agigea

Stiri / Info